Kaposvári Roxínház Egyesület - p'ARToló
  • színház
  • társulat
  • Kaposvár

Kaposvári Roxínház Egyesület

Kaposvári Roxínház Egyesület

Az idén 20 éves Kaposvári Roxínház mára már a régió meghatározó kulturális értéke lett. Bérletes előadásaink mellett nagy hangsúlyt fektetünk a Roxínház Tanoda csoport működésére, ahol közel 100 fiatal ismerkedik a zenés színház alapjaival óvodás kortól felmenő rendszerben.Fennállásunk 10. évfordulója alkalmából a társulat az Oktatási és Kulturális Minisztériumtól a Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetést vehette át.

Az idén 20 éves Kaposvári Roxínház az alapítás óta önfenntartó, bevételeinket kizárólag az előadások, fellépések és pályázatok teszik ki. Előadásainkat bérletes rendszerben játsszuk, kizárólag zenés darabokat tartunk műsoron.

A felnőtt szereplők mellett nagy hangsúlyt fektetünk a fiatal tehetségek játéklehetőségére, akik kizárólag a 2007 óta működő Roxínház Tanoda ifjaiból kerülnek ki.

Minden bevételünket a működésünkre forgatjuk vissza, ezekből finanszírozzuk a napi működést és az előadások létrehozását. Saját színházépülettel rendelkezünk, melyet lehetőségeink szerint folyamatosan fejlesztünk, beleértve a technikai eszközöket és a közönség kényelmét szolgáló berendezéseket.

Kérjük, amennyiben módjában áll, segítse munkánkat, segítse a fiatalok további képzését és legyen a MECÉNÁSUNK! Figyelmét már most MEGKÖSZÖNJÜK!

A Roxinházat banki átutalással tudod támogatni.

Elérhetőségek

Website http://roxinhaz.hu

E-mail roxinhazinfo@gmail.com

Cím 7477 Szenna Tildy Z. u 15.(színház:7400 Kaposvár Somssich P.u.18)

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 10918001-00000078-04610004 | Kaposvári Roxínház Egyesület