Rozs Tamás - p'ARToló
  • zenész

Rozs Tamás

Rozs Tamás

Zenélek és tanítok hosszú idő óta. Csellózom és éneklek. Magyar, ének-zene szakon végeztem az egyetemen. Később zeneterapeuta diplomát szereztem,s értelmi sérültekkel foglalkoztam. Kb. 15 éve tanítom a leendő színész hallgatókat egyetemen Zenés színészmesterség és Kreatív zene tantárgyak keretében. Színházakban és koncerttermekben vagyok otthon.

Zenész-tanár vagyok. Színházakban muzsikálok, ill. zenét írok darabokhoz normál üzemmódban és lépek föl műsoraimmal, ha vannak. Bábszínházaknak és kőszínházaknak szerzek zenét, s az előadásokban játszom is időnként. A Szélkiáltó együttesben 1982 óta zenélek. Jelenleg több mint 30 előadás és koncertem maradt el a pandémia idején.

Kulturális intézményekben, művelődési házakban játszanék, s színházakban úgy mint a Radnóti Színház, Szkéné, Kecskeméti Nemzeti Színház. Most a tanári állásom fedezi nagyjából a megélhetést, de a fő tevékenységemből 0 Ft jövedelmem származik.

TÁMOGATÁSODÉRT KÖSZÖNETKÉPPEN…

Énekelek, cselló/ gitár-kísérettel Neked saját repertoáromból, de ha elküldöd a játszanivaló kottáját, hangfelvételét, úgy személyesen kézbesítem/ játszom vissza kedvenc dalod. Videóim, illetve hangfájljaim állnak rendelkezésre a honlapomon, Facebookon és YouTube-on.

A pandémia idején a Facebookon az Élő közvetítések koronavírus idején-oldalon és a saját oldalamon szombatonként 17 órakor adtam koncerteket, melyeket a honlapomon visszanézhetsz. Ezenkívül zenész és színész-társaimmal készítettünk videókat. Alább megtekinthető két megzenésített verses műsorom, ill. videóm:

A videóim, s más hallgatni-valók, egyéb információk a honlapomon érhetőek el: https://www.webnode.hu/weboldalaim/#rotamus

Köszönöm, hogy aki teheti, támogatja a művésztársaimat, s engem ezen nehéz időkben – mecénási szerepükért hálásak vagyunk, lennénk -muníciónk az alkotói vénánk, s töretlen zenélhetnékünk!

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 10102440-25776800-01005007 | Rozs Tamás