Sipos Vera - p'ARToló
  • színész

Sipos Vera

Sipos Vera

Sipos Vera, színésznő, 2006-ban végzett SzFE-n majdnem tíz éve szabadúszó.

A független szféra egyik képviselője, előadások aktív szereplője és létrehozója egyaránt, ír ( Silence book, Trojka Társulat ), néha rendez ( Péterfy Novák Éva – A rózsaszín ruha, Lipták Villa ) és koreografál ( pl. Boribon és Annipanni, Bábszínház) Legutóbbi színházi munkája a Szalonklára monodráma, ami online látható.

Sipos Vera vagyok, színésznő.
Majdnem tíz éve a szabadúszom, mert érdekel a sokféle színházcsinálás, az újra és újra megmérettetés, új alkotókkal való találkozás. Ez egy rizikós műfaj az amúgy is kalandos színészi pályán. A pandémia okozta helyzet miatt az utóbbi félévben minimálisra csökkent a jövedelmem. Minden próbafolyamatom abbamaradt, vagy törölték.

Nehezen kérek segítséget, ezért gondoltam erre a felületre. Köszönettel fogadok bármennyi támogatást az élet fenntartásához, a mentális és fizikai kondícióban maradáshoz, hogy ha újra indulhatunk, újra a legjobbat adhassam a nézőknek.

TÁMOGATÁSODÉRT KÖSZÖNETKÉPPEN…

felolvasok, verset mondok, ha valamelyik szerettednek verset vagy prózát adnál ajándékba vagy csak meglepetésként, vagy gyerekeknek mesét, videót, minifilmet készítek, s elküldöm email-ben személyre szólóan, vagy akár telefonon, zoom-on is egyeztethetünk élő-t felolvasást. 

Instagramon és Facebook-on követhettek, de kérésre szívesebben készítek művészeti anyagot, mint a közösségi felületekre. 

Elérhetőségek

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 10700206-57534222-51100005 | Sipos Veronika