Teddy Harpo - p'ARToló
  • előadóművész
  • zenekar

Teddy Harpo

Teddy Harpo

Medve Balázs vagyok, művésznéven Teddy Harpo. Zeneszerzéssel, előadóművészettel foglalkozom. Főbb hangszereim szájharmonika és gitár immáron 15 éve.

Jelenleg a fő produkcióm a Teddy Harpo One Man Band már 3 éve. Ez idő alatt 3 lemez is megjelent különböző dalmegosztó csatornákon. Stílusom főleg a bluesban gyökerezik, és nagy hatással volt rám a rock’n’roll és az afrofunk zene is. Felléptem már több külföldi országban és itthon is rendszeresen játszom. Neves zenészek, akikkel együtt dolgozhattam színpadon: Sugar Blue, Eric Sardinas, Vasko Krupkata, Tátrai Tibor, Szabó Tamás, Fekete Jenő.

A jelenlegi helyzet miatt sajnos leálltak a főbb bevételi források, mint pl. a koncertezés. Tavaly több mint 100 fellépésen vettem részt idén sajnos nehezebb a helyzet.

Ha bárki úgy gondolja segítene, kisebb támogatást szívesen fogadok az alábbi bankszámlaszámra vagy a bandcamp oldalamon megvásárolhatók a lemezeim jó minőségben!

Jó egészséget Mindenkinek és hallgassatok hazai előadókat!!!

Elérhetőségek

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 12100011-17921657 | Medve Balázs