Jelentkezés művészeknek - p'ARToló

p'ARToló jelentkezési lapakiket támogathatsz

A p’ARToló egy független kezdeményezés a magyar művészek és kulturális intézmények támogatására a koronavírus miatt kialakult helyzet könnyítése érdekében. Célunk, hogy a támogatók minél egyszerűbben segíthessék kedvenc művészeiket oldalunkon keresztül egy kávé, ebéd vagy színházjegy árával.

Jelentkezhet bármilyen kulturális intézmény, társulat, zenei formáció, színész, zenész vagy más előadóművész.

A p’ARToló minden művész számára díjmentes.

További részletek

A p’ARToló életre hívója egy független, önkéntes projektcsapat, akiket nagyon elszomorít a jelenlegi helyzet, és saját szakmájukban igyekeznek megtenni, amit lehetőségeik engednek.

Tisztában vagyunk vele, hogy sok művészeti intézmény nem engedheti meg magának, hogy saját honlapján online fizetési rendszert vezessen be, illetve nem tudja megoldani, hogy a Facebookon közvetített előadásokkal fenntarthatóvá tegye a működését. Szeretnénk emiatt, ha lenne egy olyan közös platform, amelyre a felhasználók könnyedén eljuthatnak, hogy támogassák az előadókat egy kisebb vagy nagyobb összeggel.

A támogatás bankszámlára történő utalás mellett online fizetéssel is megvalósítható. Online fizetés igényléséhez az intézményeknek és művészeknek saját PayPal vagy Barion hozzáférést kell létrehozniuk.

Ahhoz, hogy a p’ARToló honlapján minden fontos információ megtalálható legyen, kérjük, hogy minél több információt adjatok meg alább.

Köszönettel,
a p’ARToló csapata

Részletek elrejtése
Intézményi jelentkezés
Jelentkezés előadóművészeknek