Art is Business - p'ARToló
  • képzés
  • színház

Art is Business

Art is Business

A Werk Akadémia színházi menedzser szakos hallgatói vagyunk, és egy nagyszerű új magyar dráma színpadi megvalósításához kérjük segítséged! Varsányi Anna AZ ÖLTÖZTETŐ c. művének szereplői: Tornyi Ildikó, Spilák Klára és Nagyhegyesi Zoltán, a rendező Carna Krsul. Stream-bemutató júniusban! Támogatásoddal hozzájárulsz egy színvonalas, kortárs színházi produkció elkészítéséhez és a mi hallgatói vizsgánkhoz is!

Kedves Barátunk!

A Werk Akadémia művészeti képzéseket, szerethető, tudást, közösséget és önismeretet nyújtó iskola. Főbb képzési területei: film, színház, styling, kreatív írás. A hallgatók vizsgái élő, nyilvános események, a mai magyar művészeti élet jegyzett eseményei. A színházi menedzser szakos hallgatók vizsgafeladata egy professzionális alkotókkal létrehozott színházi előadás megvalósítása, mely idén egy kortárs színműíró új darabjának ősbemutatója lesz.

A darab egy pergő, abszurd humorral átitatott kortárs vígjáték, melynek sziporkázó dialógusai mögött egy mély, emberi mese húzódik meg az emberi kapcsolódási vágyról, a szeretetre való képességről, megbocsátásról, elfogadásról és önmagunk megismeréséről – Az öltöztető egy sikertelen írónő és egy különös, visszahúzódó fiú találkozásának története.

Varsányi Anna Az öltöztető c. drámájához olyan nagyszerű színművészeket sikerült megnyernünk, mint Tornyi Ildikó, Spilák Klára és Nagyhegyesi Zoltán. A rendező a horvát származású Carna Krsul, aki nemzetközileg aktív, modern gondolkodású színházcsináló. Adott tehát egy nagyszerű rendezőnő és írónő, három remek színész, és a Werk színházi menedzser hallgatói, hogy egy igazán emlékezetes, ízig-vérig mai produkció születhessen!

Elérhetőségek

Website https://werkakademia.hu/

E-mail azoltozteto@werkakademia.hu

Cím 1093 Budapest, Bakáts utca 2.B 4. em. 4.

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 16200106-11674917 | Art is Business Egyesület