Bárterápia - p'ARToló
  • zenekar

Bárterápia

Bárterápia

Sziasztok!

Mi vagyunk Bia és Pong, a Bárterápia.
Mi egy kedves párt alkotunk, meg persze kedves zenész duót is. Ebben a nehéz időszakban szeretnénk nektek egy kis hamisítatlan street-poppal kedveskedni, amit kb heti rendszerességgel fogunk liveolni. Reméljük tetszeni fog, és ha igen, akkor támogassatok minket kérlek ❤️ előre is nagyon köszönjük!

2016-ban egy zenesulis bulin jól befröccsöztünk, összejöttünk és ha már így alakult, ittunk még egyet és elindítottuk a Bárterápiát. A zenei stílusunk egyfajta akusztikus utcai indie-pop. Felléptünk több nagyobb fesztiválon is, mint például a Művészetek Völgyén vagy a Sziget Fesztiválon. 2018-ban a Veszprémi Utcazene Fesztiválon is zenéltünk, aminek a közönség díját meg is nyertük.

Helmeczi Bianka – ének, csörgő, melodika
Létay Pongrác – gitár, vokál

TÁMOGATÁSODÉRT KÖSZÖNETKÉPPEN…

Zenélünk nektek élőben a Gurman Bulldog előtt minden pénteken, esetleg hétvégén (de ezt úgyis mindig írjuk), amit amúgy live-ban meg is osztunk veletek. 

Közzétette: Bia Helmeczi – 2020. május 8., péntek

Este este francia cicafülekbe, kockás szoknyába borulva 🖤

Közzétette: Bia Helmeczi – 2020. március 4., szerda

Online tevékenységeinket a Helmeczi Bia Facebook profilon esetleg a blanzsnyusz Instagrammon, vagy a Bárterápia Facebook oldalán illetve Instagramján lehet nyomon követni. 🙂 

Elérhetőségek

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-77691459 | Létay Pongrác

vagy