BonBon Matiné - p'ARToló
  • gyerekeknek
  • mesejáték
  • zene

BonBon Matiné

BonBon Matiné

A BonBon Matiné egy 1998 óta létező független, kulturális műhely, melynek célja, hogy minél több gyerekhez juttassa el a klasszikus zene, a koncertek, a kultúra élményét.

Műsoraink a gyerekekkel való közös játékon alapulnak, zenés mesedarabjainkat, előadásainkat országszerte több ezer óvodás és kisiskolás ismerheti meg. Évi 130 előadásunk repertoárját egyaránt képezik klasszikus és kortárs darabok, melyeket a legkiválóbb művészek tolmácsolnak. Már 6 megjelent lemezből áll CD-sorozatunk.

Alapítónk, művészeti vezetőnk Lukácsházi Győző, akit zenei ismeretterjesztői munkájáért a legmagasabb Bánffy Miklós-díjjal is kitüntettek. Ügyvezetőnk Tarr Ferenc, aki a zenei ismeretterjesztés mellett gyerekirodalommal és gyerekszínházzal is foglalkozik.
Jelenleg az általános iskolai oktatást próbáljuk segíteni feladatlapokkal, hetente háromszor hangszerismertetővel jelentkezünk Facebook oldalunkon.

TÁMOGATÁSODÉRT KÖSZÖNETKÉPPEN…

Hetente háromszor hangszerismertető adásokkal jelentkezünk a YouTube-oldalunkon, felrakjuk az összes zenés mesejátékunkat, valamint feladatlapokat készítünk a digitális oktatást segítendő.

Hangismertető sorozatunk:

Szerencsés János című mesés zenejátékunk

Itt vagyunk elérhetőek, követhetőek:

Kérjük, ha teheti, támogasson minket akár egy kávé árával. Köszönjük!

Elérhetőségek

Website https://www.bonbonmatine.hu/

E-mail info@bonbonmatine.hu

Cím 11125, Bp., Zalai út 6/b.

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 16200223-10071933 | Tarr Ferenc