Budai Szabadtéri Színház - p'ARToló
  • színház
  • Budapest

Budai Szabadtéri Színház

Budai Szabadtéri Színház

Budapest legújabb szabadtéri színháza kéri szíves segítségüket!

A Budai Szabadtéri Színházat a teljesen magánkézben lévő, független Budapesti Showszínház nyitotta meg 2019 nyarán. Negyven előadással indítottuk útjára ezt a gyönyörű erdei színpadot, köztük számos popzenei koncerttel, színházi előadással, fesztivállal, amelyeknél fontos és elengedhetetlen szempont volt a megfizethetőség. Éppen ezért jegyáraink messze a legolcsóbbak a “piacon”, igazi családi színházként kívánunk jelen lenni a hazai művészeti életben.

Idén nyáron sajnos nem nyithatunk ki, pedig számunkra pont a nyár ez egyetlen időszak, amikor működni tudunk. Rengeteg munka és befektetés ment veszendőbe, de nem szeretnénk feladni és végleg bezárni Színházunkat. Éppen ezért idén nyáron sem tétlenkedni fogunk, hanem a Színház növényvilágának, parkosításának fejlesztésével, illetve a mozgássérülteket segítő közlekedők kialakításával készülnénk a következő évadra.

Minden támogatás mellé adunk egy kupont is, amely teljes egészében levásárolható lesz a következő évadban: így a most részünkre juttatott támogatás sem vész el! Köszönjük, ha mellénk állnak!

Elérhetőségek

Website http://www.showszinhaz.hu

E-mail szervezes@showszinhaz.hu

Cím Budapest, XII. ker. Konkoly-Thege Miklós u. 21.

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!