Főglein Fruzsina - p'ARToló
  • színház
  • bábszínház
  • gyerekeknek

Főglein Fruzsina

Főglein Fruzsina

Szabadúszó színész, bábos vagyok. A munkámban szeretem a műfaji sokszínűséget, a bábos és prózai formák keveredését, a műhelymunkát.

2017-ben végeztem a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, színész-bábszínész szakirányon. Utána szerződést kaptam a győri Vaskakas Bábszínházban, az utóbbi évben pedig szabadúszóként dolgozom. Gyerek és ifjúsági előadásokban és felnőtteknek szólókban egyaránt játszom. Bábos és prózai szerepeim egyaránt vannak. Jelenleg a győri Vaskakas Bábszínházban, a veszprémi Kabóca Bábszínházban és a Budaörsi Latinovits Színházban vannak előadásaim.

Illetve voltak, a vírus kezdetéig. Nagyjából 35 előadásom marad el a kialakult helyzet miatt.

Szeretem a munkám, imádok dolgozni, kitalálni, agyalni, próbálni, játszani. Az évadban két bemutatóm is elmarad, ami sajnos a következő évadot is befolyásolja, mert így nem lesz belőlük előadás sem.

Amíg tart ez a helyzet, igyekszem előkészíteni következő projekteket, előadásokat, ötletet meríteni, inspirálódni, illetve új hobbi után nézni és tanulni valami újat – ezt jelenti most a varrás, ezzel igyekszem lekötni a kreatív energiáimat.

TÁMOGATÁSODÉRT KÖSZÖNETKÉPPEN…

A színházi szünet alatt részleteket olvasok fel Varró Dániel: Aki szépen butáskodik című könyvéből, aminek fejezeteihez a történetekből inspirálódva készítettem fotókat is.

Támogatásodért köszönetképpen szívesen küldök neked egy-egy felolvasott fejezetet, illetve szívesen küldök verseket is. Küldjetek egy e-mailt, és én küldöm a videókat.

Mindenfajta támogatásért nagyon hálás vagyok, köszönöm!

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 1177310200218740 | Főglein Fruzsina