Hajós Erika - p'ARToló
  • előadóművész
  • mesemondó

Hajós Erika

Hajós Erika

Hajós Erika vagyok, mesemondó. Szeretem az embereket, szeretem a hivatásom, hiszem, hogy egyszer folytatni tudom.

Hosszú évekkel ezelőtt, első kislányomnak kezdtem meséket írni, majd olyannyira belebonyolódtam a mesevilágba, hogy benne is ragadtam, képzést képzés után végeztem és hivatásom a mesemondás lett.

Az évek során számos mesejátékot terveztem, dramatizáltam, mesetáborokat szerveztem és ma már minden korosztálynak mesélek.
2006-ban megalapítottam a Tekergő Meseösvény Egyesületet, melynek ma is vezetője vagyok, ugyanakkor nem áll tőlem távol a hagyományos mesemondás, a hagyományápolás, büszke vagyok, hogy a Meseszó Egyesületnek is tagja lehetek, de a Bailavidrum meseösvényen is szívesen tekergek olykor, sőt, a Mítoszok Csatáján is szívesen hadakozom.

Az utóbbi években gyakran jártam idősotthonokba is önkéntesen mesélni, hiszem, hogy nem csak a gyerekeknek, de a felnőtteknek és az időseknek is szükségük van a mesékre. Mesemondó műhelyeket is tartok felnőtteknek, szülőknek és pedagógusoknak egyaránt.

Ahogy a tavasz megérkezett, éppen lubickolni kezdtem volna a programjaim kavalkádjában, a kialakult helyzet miatt azonban egyik napról a másikra minden programot le kellett mondjak. A facebookon tevékenykedem tovább, írogatom a blogom és tekergőként élő meséléseket tartok ovisoknak, de még tartogatok a felnőtteknek is pár mesét. A háttérmunka folyik, és bizakodom, hogy egyszer újra fel tudom építeni azt a várat, ami most romokban hever.

Szívből megköszönöm, ha támogatod munkámat, minden kis tégla számít, hogy a vár újra felépülhessen. Sok szép mesével fogom meghálálni!

Paypal számlám: https://www.paypal.me/mesemondo

Tekergő elérhetőségeim:

TÁMOGATÁSODÉRT KÖSZÖNETKÉPPEN…

Mesetornákat tartottam élőben óvodásoknak, két héten keresztül, továbbra is mesélek az eseményen belül, Youtube videókat készítettem, online mesekocsmában meséltem, hétfőnként felnőtteknek mesélek oldalamon szintén élőben, szülőknek mesemondó műhelyt tervezek jövő héttől.

Annuska és a csodabögre

Közzétette: Hajós Erika – 2020. március 23., hétfő

Közzétette: Tekergő Meseösvény Egyesület – Itthon – HU – 2020. május 13., szerda

 

Itt követhettek élőben: Élő mesemondások, Élő kocsmatúra hétfőnként, Youtubeos mesemondások.

Elérhetőségek

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!