HeArt Társulat - p'ARToló
  • színház
  • társulat

HeArt Társulat

HeArt Társulat

A HeArt Társulat független, fiatal művészekből álló, önerőből működő alkotóközösség, melynek elsődleges célja szórakoztató, illetve elgondolkodtató művek színpadra állítása.
Célunk az, hogy a társulat páratlan humorával zsigeri gyarlóságokat figurázzon ki, hogy tanulságosan szórakoztassunk.

2018-ban alakult meg a társulat, azzal az alkotásra való igénnyel, melynek töretlensége, elhivatottsága és humorral fűszerezett energiája a mai napig társulatunk védjegye.

A fővárosból országszerte és határon túlra is igyekszünk eljuttatni előadásainkat.

Repertoárunkban olyan előadásokkal találkozhattok, mint a Légy-ott a tetthelyen, a Gellérthegyi álmok, a Pofára eséseim története, A kék csodatorta.

Hiszünk benne, hogy igény van a mi adni vágyásunkra, igény van a színvonalas szórakoztató és tanulságos előadásokra, a mi lendületes színházi energiánkra.

Azonban be kell látnunk, hogy az elhivatottság, a szívvel- lélekkel színház csinálás nem varázsolódik anyagi biztonsággá, főleg nem a jelen helyzetben. Most már a fennmaradás a tét.

Szeretnénk továbbra is feledhetetlen színházi élményeket adni nektek, de ehhez már a Ti segítségetek is kell.

Tartsd életben a szívünket! Támogatásoddal sokáig doboghat még a HeArt és megvalósíthatjuk tervezett előadásainkat. A legkisebb adomány, támogatás is nagyon sokat jelent. Bízunk benne, hogy a szerencsecsillagunk rengeteg apró segítséget, vagy akár hosszútávú fennmaradásunkat biztosító mecénást küld nekünk.

TÁMOGATÁSODÉRT KÖSZÖNETKÉPPEN…

Amennyiben támogatsz minket, tüntesd fel a neved, elérhetőséged, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, és egyedi ajándékokkal, izgalmas lehetőséggel háláljuk meg a segítséget!

  • Minden hónapban kisorsolunk 4 szerencsés támogatót, akik tiszteletjegyet kapnak egy szabadon választható előadásunkra (időpontok hamarosan), közönségtalálkozóval egybekötve.
  • Logónkkal ellátott ajándéktárgyat kaphatsz támogatásodért cserébe.

A 20/21-es évad új vígjátékának, a Pofára eséseim történetének előzetes videóklippje:

A Zootropolis animációs film ikonikus jelenete színészeink feldolgozásában:

Zootopia- karantén kiadás

Mi történik, ha önkéntes karanténba raksz három színészt egymástól 200km-re, akik imádják a Zootropolis c. animációs filmet?A hülyeség az megy. Nagyon megy. Jó szórakozást kívánunk! :DA nem egészen normális stáb tagjai:Judy Hopps- Kálmán HenriettaNick Wilde- Olivér TóthVillám- Andrew KorcsmarosVágás- a mindig szuper Ander Design

Közzétette: HeArt Társulat – 2020. május 8., péntek

Online tevékenységünket az alábbi csatornákon követheted:

Elérhetőségek

Website http://hearttarsulat.hu

E-mail hearttarsulat@gmail.com

Cím 3529 Miskolc, Semmelweis Ignác u. 27.

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 11773346-01319277 | Kálmán Henrietta