Hungary L!ve Művészeti Alapítvány - p'ARToló
  • szervezet

Hungary L!ve Művészeti Alapítvány

Hungary L!ve Művészeti Alapítvány

Boros Anna, Levko Esztella, Boncz Ádám, Kovács Brigi és Kozma Zsófi vagyunk. A világ minden tájáról összeszedett színházi tapasztalatainkat hazahoztuk és a célunk, hogy platformot teremtsünk a találkozásra a magyar és külföldi kulturális élet képviselői között – ezt pedig a karantén idején még fontosabbnak tartjuk. Az elmúlt két hónapban azon dolgoztunk, hogy a “L!ve Beszélgetések” című eseményeinket folytassuk.

Az elmúlt két hónapban azon dolgoztunk, hogy a “Hungary L!ve Beszélgetések” című esemény sorozatunkat online folytassuk, és a világ különböző pontjain élő kulturális menedzsereknek, igazgatóknak, alkotóknak, előadóművészeknek tegyük fel azokat a kérdéseket, amelyekkel most minden szakmabeli szembesül. Olyan nemzetközi embereket szólaltatunk meg, akiknek a véleménye formálja a nemzetközi színházi szakma alakulását és nem feltétlenül jutnának el Magyarországra, de rajtunk és az interneten keresztül a magyarokkal párbeszédbe kerülhetnek.

A Facebook oldalunkon megtalálható az első két online beszélgetés, valamint minden napra egy-egy nemzetközi előadás.

Mindeközben tovább dolgozunk legnagyobb projektünkön, Hungary L!ve Festival megszervezésén, aminek keretében magyar előadásokat juttatunk ki az Egyesült Államokba. A fesztivál 2018-ban történt meg először, 50 magyar alkotó és kísérőik jutottak ki New Yorkba. A Hungary L!ve szervezésében jött iráni előadás Budapestre és zenekarok turnéztak Amerika keleti partján és Izraelben is.

A szervezői munkánkat a kezdetektől fogva önkéntesen végezzük, ám a karantén alatt az egyéb színészi, tanári vagy produkciós menedzseri bevételektől elestünk, ezért fordulunk a pártolókhoz! Nagyon megköszönjük mindenkinek, aki támogatja a művészeket és a művészeti dolgozókat ezen az oldalon.

Itt lehet megnézni a beszélgetéseket és olvasni a fesztiválról, ha jobban megismernétek.

1. Online beszélgetés:

https://www.facebook.com/watch/?v=1117202965304164

2. Online beszélgetés:

https://www.facebook.com/watch/?v=295022388555873

https://revizoronline.com/hu/cikk/7357/a-new-york-i-hungary-live-festival-ele/

Elérhetőségek

Website https://www.hungarylive.org/

E-mail hungarylivefestival@gmail.com

Cím 1143 Budapest, Ilka Utca 25-27

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 16200223-10113505 | Hungary Live Művészeti Alapítvány