L1 Független Művészek Közhasznú Egyesület - p'ARToló
  • egyesület
  • előadóművészet
  • képzőművészet

L1 Független Művészek Közhasznú Egyesület

L1 Független Művészek Közhasznú Egyesület

Mert kell egy hely, ami összetart és kellenek p’ARTolók, akiknek fontosak vagyunk!

Az 1998 óta önszerveződő mozgalomként, majd 2002-től hivatalos formában és 2011-ben újjáalakult szervezeti felépítésben és tagsággal kibővült L1 Egyesület a magyar független előadó- és alkotóművészet képviselőit igyekszik legjobb szakmai tudásával segíteni kül- és belföldön egyaránt.

Célunk a hosszú távú együttműködés.

Magyarországon jelenleg a szervezeti struktúrákon kívül dolgozó független művészek képzési, támogatási és megjelenési lehetőségei végtelenül szűkösek, ami a magasszintű alkotómunkát lehetetlenné, kilátástalanná teszi. Az egyesület által képviselt művészek számára elengedhetetlen az a segítő szakmai közeg, amely által bekapcsolódásuk a helyi, nemzeti és nemzetközi vérkeringésbe, szakmai előmenetelük és megjelenési lehetőségeik kitágulnak.

Célkitűzés, hogy a frissen pályára lépő magyar alkotó- és előadóművészek, valamint a már egy ideje alkotói energiával dolgozó művészek ne legyenek magukra hagyva, hanem szakértői háttérrel és valódi gyakorlati ismeretekkel felvértezve dolgozhassanak egy egymásra odafigyelő közegben.

A tagságot alkotó művészek a tevékenységekben aktívan vesznek részt, a döntéseket véleményükkel elősegítik. Az egyesület a művészeti tevékenység magas szintű művelését tartja szem előtt és ehhez kíván megfelelő körülményeket teremteni. Szolgáltatásaival kiemelten segíti a tagok és rezidensek munkáját és szívesen befogadja az „otthon nélküli” társművészek képviselőit.

Az egyesület hisz abban, hogy a struktúrán kívüli, önálló utak bejárása értékteremtő hatással van és példaértékűvé is válhat.

A jelenlegi helyzetben, amikor bezártak a helyszínek, amennyire a kapacitásaink engedik, az online térbe helyezzük aktivitásainkat is.
Tartson velünk és legyen a p’ARToló-nk!

További online elérhető információ:
http://talkingthroughv4plus.blogspot.com/
http://dancescript.blogspot.com/

Elérhetőségek

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 16200010-10069602 | L1 Egyesület