Nádas Gábor Dávid - p'ARToló
  • színház
  • zene
  • dalszövegíró
  • színész

Nádas Gábor Dávid

Nádas Gábor Dávid

30 éves szabadúszóként, idén hetedik éve mászom szeretett szakmám szamárlétráját. A közönség leginkább úgy ismerhet, mint a Pál utcai fiúk Kispásztora (Vígszínház), vagy a Dzsungel Könyve Buldeója (Pesti Színház), de sok más kedves szerepet tudhatok már magam mögött és még többet remélek magam elé. Dolgozom még, mint szinkronhang, csapatépítő és dalszövegíró.

A COVID-19 vírus terjedésének következménye engem előadáskezdés előtt 20-25 perccel talált meg. Ott álltam többedmagammal a Magyar Színház színpadán, beénekelve, felportozva, bemelegítve, amikor a vezetőségből szóltak, hogy most kapták a hírt: a vírus miatt nem jöhetnek a diákcsoportok színházba. Örök optimistaként azt reméltem, hogy ez a dolog maximum egy hónapig tart. Szép lett volna, ha igazam van, de mint jelen ábra mutatja, nem így történt.

Színházi előadásaimtól, potenciális forgatásoktól, castingoktól, csapatépítő-rendezvényeken való közreműködésektől fosztott meg a jelenlegi helyzet.

TÁMOGATÁSODÉRT KÖSZÖNETKÉPPEN…

Amennyiben valaki úgy dönt, hogy támogatna ebben a mindenki számára embert próbáló időben, azt valahogyan mindenképp viszonoznám.

Felmondom kedvenc versedet, énekelek egy általad választott dalt (kérheted az Éjkirálynő áriáját is, legfeljebb mindketten jót röhögünk majd), írhatok egy kis verset vagy dalocskát egy általad választott dologról, de akár le is fordíthatom kedvenc idegen nyelvű dalod szövegét, természetesen úgy, hogy az utána énekelhető legyen; egy szó mint száz: esetleges támogatásodért cserébe szeretnék alkotni Neked valamit! Quid pro quo!

Online az Instagram oldalamon követhetsz.

Köszönöm, ha ezt elolvastad, köszönöm, ha segítesz nekem vagy bármelyik hasonló helyzetbe került kollégának!

Elérhetőségek

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-79060194 | Nádas Gábor Dávid