Nyitott Műhely Alapítvány - p'ARToló
  • alapítvány

Nyitott Műhely Alapítvány

Nyitott Műhely Alapítvány

20 év, megközelítőleg 2000 irodalmi est, 1600 koncert, 1000 filmvetítés, 350 kiállítás, 160 előadóest és színházi előadás, valamint több ezer gyerekprogram. A Műhely otthonossága, az előadók és a látogatók közötti közvetlen kapcsolat lehetősége, az értő, figyelmes közönség mind együtt van itt. Fellépőink között a magyar kulturális élet színe-java szerepel, ill. szerepelt már. Üzenetünk: A kultúra kis helyen is elfér!

“Mélyen ott van a hely genetikai kódjában az, hogy a közösség, ami a jelenlétével fenntartja, az család. És adnak pénzt, de nem azért, mert ez a gerince a kapcsolatnak. Ahogy a családtagunknak is adunk, úgy adunk ide is, és ezért cserébe egy családi vacsorán, családi beszélgetésen, családi koncerten ülünk, és így viszonyulunk mindenki máshoz is a helyszínen. Úgy adjuk a pénzt, mint ahogy a családi rendezvény előtt összedobjuk a rendezvény árát: igazából jólesik. Ez egy nyitott család, bárki bármikor csatlakozhat.”

Szűcs Ádám Egy nap a városban (blog)

Elérhetőségek

Website http://www.nyitottmuhely.hu/

E-mail nyitottm@gmail.com

Cím 1123 Budapest, Ráth György utca 4.

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: OTP 11712059-20001663-00000000 | Nyitott Műhely Alapítvány