Ördögszekér Kompánia Bábtársulás - p'ARToló
  • bábszínház
  • gyerekeknek

Ördögszekér Kompánia Bábtársulás

Ördögszekér Kompánia Bábtársulás

Az Ördögszekér Kompánia 2001. szeptember 21-én tartotta első bemutatóját. Vásári hagyományokon alapuló, interaktív előadásainkkal járjuk az országot. Dél-Baranyában, az Ormánságban hátrányos helyzetű gyermekeknek és családoknak, színházi-nevelési foglalkozásokat és táborokat tartunk.

Előadásainkat és foglalkozásainkat úgy állítjuk színpadra, hogy az bárhol, bármilyen körülmények között játszható legyen. Így eljutunk olyan településekre, közösségekbe, ahol nincs pénz színházi előadásra, színházjegyre, sőt arra sem, hogy a gyerekek eljuthassanak a megyeszékhely színházi intézményeibe.

Színházi nevelési foglalkozásainkkal, drámatáborainkkal hátrányos helyzetű gyermekeknek segítünk megismerni a világot és elhelyezkedni abban.

Az idei pályázati támogatásból sajnos kimaradtunk, bevételünk tavasszal nem volt, tartalékaink nem elegendőek ahhoz, hogy finanszírozzuk a rászoruló gyerekek foglalkozásait, táborait.

Támogatásodat nyári táboraink finanszírozására fordítjuk.
Köszönjük szépen!

Elérhetőségek

Website https://ordogszekerkompania.hu

E-mail ordogszeker.kompania@gmail.com

Cím Nagykozár, Kossuth u. 84.

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 50800111-11202907 | Varga Orsolya