Pelva Gábor - p'ARToló
  • előadóművész
  • dalszerző
  • énekes
  • zenész

Pelva Gábor

Pelva Gábor

Pelva Gábor vagyok. 58 éves. Gitáros, hegedűs, énekes, dalszerző, hangszerelő, hangmérnök, szinházi és sessionzenész. 35 éve vagyok a pályán. A jelenlegi helyzetben akkor segíthetsz a legtöbbet, ha megvásárolod valamelyik online albumomat (Bandcamp) vagy zenei, szöveges hangzó projektjeidhez igénybe veszed a stúdióm szolgálatait, akár teljeskörű produceri munka formájában.

Sok színházi előadásban vettem részt, közreműködőként, szerzőként. Többek között az Arvisura legendás előadásaiban. Máig is Pintér Béla Társulatának tagja vagyok. Többműfajos zenészként otthonosan mozgok a blues, rock, népzene, latin és flameco világában. Szeretem a műfaji átjárásokat, ezért számos irodalmi esten is zenélek.

Zenekarom, a Pelvax Z.M. 2005 óta működik változó felállással és egyedi fúziós kísérleteket valósít meg humorral, drámával fűszerezve. A Bandcamp-en és a Soundcloud-on található online albumaimon mindez meghallgatható.

Producerként, sound-dizájnerként és hangmérnökként is dolgozom. A stúdióm oldala itt található:
https://www.facebook.com/Pelvax-Studio-107586124195683/

A hozzá tartozó referenciák pedig itt:

További anyagok itt:

Az alábbi felvétel a karantén előtti utolsó pillanatban készült:

A mostani válságban, másokkal együtt igen nehéz helyzetbe kerültem, ezért minden támogatásért, főleg szakmámba vágó munkalehetőségért, megrendelésért hálás vagyok.

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-46680130 | Som Réka

vagy