Prohászka Fanni - p'ARToló
  • színház
  • bohócdoktor
  • színész

Prohászka Fanni

Prohászka Fanni

Színész és bohócdoktor vagyok (:
Életem ritmusát a próbák, előadások és kórházi vizitek adták a járvány kitöréséig.
Hiányoznak!
Művészetek nélkül lehet élni, de nem érdemes (:

2016-ban diplomáztam a Színház-és Filmművészeti Egyetemen. Azóta a Miskolci Nemzeti Színház társulatához tartozom. Olyan színház az ideálom, ami tartalmas, inspiráló, egyszerre elgondolkodtat és megnevettet.

Tavaly nyáron felvételt nyertem a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványhoz, és a nyári képzést követően ősszel megkezdtem a kórházi munkámat, beteg kisgyermekek látogatását bohóctársaimmal.

Az Alszanak a halak? c. monodrámámat, ami a gyermeki gyászról szól, és a halálról -egyedülálló módon-egy kisgyermek szemszögéből beszél még ősszel is játszottam Pesten, ami akkor a több mint 35. előadás volt.

TÁMOGATÁSODÉRT KÖSZÖNETKÉPPEN…

Régi előadások videóit osztom meg, mesélek, ukulelézek, online bohócdoktorkodom.

A Miskolci Nemzeti Színház oldalán és az én Facebook oldalom elérhetők a régi előadások linkjei, a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány oldalán pedig be lehet jelentkezni online vizitre.

A p’ARTolóknak előre is köszönöm a segítséget, remélem minél hamarabb alkalmunk lesz előadásainkkal és munkánkkal meghálálni a támogatásukat!

Jó egészséget és vidám napokat kívánok!

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 11773212-00022550 | Prohászka Fanni