Spirita Társulat - p'ARToló
  • színház
  • társulat

Spirita Társulat

Spirita Társulat

A 2014-ben alakult Spirita Társulat immár 6 éve a budapesti független színházi szféra önerőből működő, alulról szerveződő alkotóközössége. Eddigi 18 bemutatónk között modernizált klasszikusok, filmadaptációk és kortárs ősbemutatók egyaránt bőséggel szerepeltek. Célunk és küldetésünk aktuális, elgondolkodtató és korszerű indie-színházi produkciók létrehozása – fiataloktól, fiataloknak.

Csaknem 6 éve dolgozunk töretlen erővel, lankadatlan lelkesedéssel és hittel a nézőinkért – és a saját fennmaradásunkért. Mindannyian tudjuk, milyen mostoha helyzetben van a független szféra, de minket továbbra is a színvonalas, egyedi és valódi tartalommal bíró előadások létrehozása érdekel leginkább. Ez a küldetésünk.

A korlátozások bejelentése (és aktuális bemutatónk halasztása) óta eltelt időben formát öltött a teljes következő évad terve is, amelyben ismét egy klasszikus és egy kortárs dráma feldolgozása kap majd helyet.

TÁMOGATÁSODÉRT KÖSZÖNETKÉPPEN…

Segíts az újraindulásban! A legkisebb adomány, támogatás is nagyon sokat jelent. Amennyiben támogatsz minket, feltétlenül tüntesd fel a neved, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, és exkluzív lehetőségekkel háláljuk meg a segítséget!

Támogatóink és mecénásaink tiszteletjegyet kapnak két, szabadon választott előadásunkra (időpontok és helyszínek hamarosan), valamint exkluzív videókban mondunk nekik köszönetet, melynek keretei között bepillanthatnak a próbáinkra, és megfigyelhetik a Spiritás színészeket munka közben.

Ezen felül a 20/21-es évadban egy vérbő horror-komédiával (Addams Family), egy filozofikus monodrámával (Pilátus) és egy klasszikus regény modern adaptációjával (Mephisto) találkozhattok, ha ellátogattok hozzánk. Reméljük, találkozunk!

Elérhetőségek

Website https://www.spirita.hu

E-mail egressy.tamas@spirita.hu

Cím 1149 Budapest, Róna utca 99/B

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 11714006-20459561-00000000 | Spirita-Bond Bt.