Szépírók Társasága - p'ARToló
  • szervezet

Szépírók Társasága

Szépírók Társasága

A Szépírók Társasága írók, irodalomtörténészek, kritikusok, fordítók és irodalomszervezők egyesülete. 1997-ben jött létre azzal a céllal, hogy a korszerű irodalomszemlélet, a hatékony érdekképviselet és a demokratikus kultúrpolitika fóruma legyen.

A Társaság rendezvényei elősegítik a színvonalas kortárs irodalom és az olvasók találkozását, a kortárs irodalom tudományos vizsgálatát és a róla szóló kritikák megszületését. Programjai között hagyományos író-olvasó találkozók ugyanúgy szerepelnek, mint középiskolásokat és egyetemistákat megszólító oktatási programok vagy szélesebb közönséget vonzó fesztiválok. Együttműködik hazai és nemzetközi irodalmi és kulturális szervezetekkel.

A világjárvány okozta válsághelyzet mindannyiunkat érint, megváltoztak a hétköznapjaink, a munkakörülményeink, és olyan kihívásokkal szembesültünk, amelyekre senki sem készülhetett föl. Mindez jelentősen érinti a kulturális szférát, azon belül pedig természetesen a Szépírók Társaságát is. ű

Támogatásukat munkánk hatékony folytatására, a járványhelyzet okozta anyagi veszteségeink pótlására, a szervezet működésének stabilizálására fordítjuk.

Elérhetőségek

Website http://szepiroktarsasaga.hu/

E-mail szepiroktarsasaga@gmail.com

Cím 1053 Budapest, Károlyi u. 16.

Támogatni szeretnél?Minden támogatást nagyon köszönünk!

Kérjük, utalj a művész alább megadott bankszámlaszámára.

Utalásnál ne felejtsd el feltüntetni a p’ARToló nevét a közlemény rovatban, így a művész tudni fogja, honnan érkezett a támogatás. Köszönjük!

Bankszámlaszám: 11706016-20790473-00000000 | Szépírók Társasága Egyesülete